Descopera semnificatia visului tau!Semnificatia visului: Câine

Categoria visului: animal


Sa vezi un câine în visul tau simbolizeaza intuitie, loialitate, generozitate, protecție, și fidelitate. Visul sugerează că punctele tale forte și bunele tale intenții iti vor permite să mergi mai departe în lume și iti vor aduce succes. Câinele din vis poate reprezenta, de asemenea, pe cineva din viața ta care prezintă aceste calități. Alternativ, sa vezi un câine în vis indică o abilitate care este posibil să o fi ignorat sau uitat. În cazul în care câinele este rau și / sau maraie, aceasta indică un conflict interior în tine. Poate indica, de asemenea, trădare și neincredere. În cazul în care câinele este mort sau pe moarte, atunci aceasta înseamnă o pierdere a unui prieten bun sau o deteriorare a instinctelor tale.

Sa visezi ca un câine te mușcă de picior sugerează că ti-ai pierdut capacitatea de a echilibra diversele aspecte ale vietii tale. E posibil sa fii ezitant în abordarea unei situații noi sau sa nu ai nicio dorinta de a merge mai departe in a indeplini obiectivele tale. Alternativ, visul simbolizează lipsa de loialitate.

A vedea un câine fericit care latra in visul tau simbolizeaza plăceri și activitate sociala. Esti acceptat in unele cercuri sociale. Daca cainele latra fioros, visul reprezintă obiceiul tau da comenzi la oameni și de a controla situații din jurul tău. "Latri" prea multe comenzi? Alternativ, ar putea indica, de asemenea, colegi sau amici neprietenosi.

A vedea un câine care-si urmareste coada sau care fuge în cercuri înseamnă că nu tratezi o situație într-un mod eficient. Iti petreci prea mult timp facand lucruri zadarnice.
Sa visezi ca hrănesti un câine înseamnă că iti cultivi o abilitate veche sau un talent. De asemenea, aceasta implică faptul că ai nevoie sa depui mai mult timp și efort în intretinerea vechilor prietenii.

Să visezi că iti cumperi un câine indica tendinta de a-ti „cumpăra” prieteni sau a cere complimente și favoruri. Alternativ, se sugereaza o nevoie a ta de a găsi un tovaras. Dacă esti ghidat de un câine, atunci se sugerează că ai dificultăți în a gasi iesirea dintr-o situație sau problemă.

Sa visezi ca iti dai sau iti trimiți câinele undeva departe indică faptul că deciziile și alegerile pe care le faci acum pot fi interpretate ca o lipsă de loialitate. Trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine și nu iti mai faci griji despre ceea ce cred alții de decizia ta. Alternativ, înseamnă respingerea unei prietenii.

Sa visezi ca dai peste un câine în visul tău înseamnă că iti exprimi îndoiala asupra intențiilor unui prieten. Poate că te simți trădat. Prietenul tău nu te sustine.

Sa visezi ca iti imbraci cainele semnifică încercarea ta de a-ti acoperi propriile defecte de caracter și obiceiuri.

Sa vezi un câine negru in visul tau simbolizeaza partea ascunsa a unui prieten. Partea întunecată a cuiva aproape de tine se dezvaluie și esti capabil să vezi adevăratele lor intenții. În cazul în care câinele este alb, atunci se arată că intențiile unui prieten sunt pure și adevărate.

Sa visezi ca un câine are pui se referă la abilitățile tale maternale/paternale.

Sa visezi ca un câine mananca un sarpe implică faptul că un prieten apropiat încearcă să te împiedice de la a face o decizie proastă.

A vedea un caine cu doua capete în visul tău înseamnă că ești foarte vigilent cu privire la împrejurimile tale. Pe de altă parte, visul poate însemna, de asemenea, ca trebuie să fii mai conștient la ceea ce este in jurul tau.

Sa visezi ca cainele tau încearcă să te violeze vă avertizează că cineva pe care l-ai crezut prietenul tău încearcă să profite de tine.
De asemenea, ia în considerare noțiunile asociate cu cuvântul câine, cum ar fi loialitatea ("cel mai bun prieten al omului") și să fii "tratat ca un câine".


comments powered by Disqus

Informatii despre acest vis:

Alte 7752 persoane au visat despre 'caine'

Dictionar de vise pe litere:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cele mai populare vise:

Fost iubit (15242), masina (11143), Sobolani (10821), insarcinata (10058), insela, inselat (9636), preot (7943), Morti (7900), caine (7752), Soarece (6822), Sex (6022), pisica (5795), Porc (5674), Iepure (5595), sarut (5314), sarpe (5211)

Suntem si pe facebook:

Ultimele vise consultate:

Cabana, Poseta ; Geanta, intalnirea, portofel, gheam

Ultimele vise adaugate:

Otrava16/01/2014
Putere16/01/2014
Groapa16/01/2014
Buzunar16/01/2014
Drum16/01/2014