Descopera semnificatia visului tau!Semnificatia visului: Fost iubit


Dacă visezi un vechi dar fost prieten din copilărie, visul se referă la o relaţie mai liberă, mai puțin grevată. Visul servește pentru a te aduce înapoi într-un moment în care responsabilitățile de adult (sau căsătorie) nu au interferat cu spontaneitatea romantismului. Ai nevoie să-ţi recapeţi excitarea, libertatea și vitalitatea tinereţii care lipsesc în relația ta prezentă. În cazul în care fostul tău iubit te jicneşte sau ignoră, atunci visul îţi spune să mergi mai departe cu viața ta și să nu te mai gândeşti la acest fost iubit. Dacă visezi că tu vrei să-l aduci înapoi pe fostul iubit, atunci visul poate reflecta sentimente stârnite din viaţa reală, când îl doreşti înapoi. Alternativ, visul înseamnă că ți-e dor de relație și că te simţi dorit.

Dacă visezi că fostul tău iubit îţi oferă sfaturi despre relaţia ta actuală visul sugerează că subconştientul tău îţi spune să nu repeţi aceleași greșeli pe care le-ai făcut cu acest fost iubit.

Dacă visezi că eşti masat de fostul tău iubit visul sugerează că trebuie să renunţi la modul defensiv pe care l-ai pus deoparte, ca urmare a unei relații din trecut. Este posibil să fi pus un zid sau o armură în jurul tău. Ai nevoie să înveţi să ai încredere din nou în oameni.

Dacă visezi că fostul tău iubit îţi oferă un inel sau îţi propune căsătoria, visul presupune că relația ta cu el te face să te simți întreg și complet. Visul nu înseamnă neapărat că vrei să fii împreună cu el din nou, dar îţi doreşti o relaţie care te face să te simți împlinit. Alternativ, visul poate reflecta un scop final pentru ceva sau începutul unei noi etape. Eşti gata să treci mai departe de fostul tău iubit. După cererea lui, decizia este de partea ta, dacă spui da sau nu.

Dacă visezi că fostul tău iubit îţi oferă un animal împăiat visul sugerează că eşti în căutarea unor aspecte liniștitoare și hrănitoare pentru o relație. Acest lucru nu înseamnă că îl doreşti pe fostul iubit înapoi. Alternativ, visul ar putea reprezenta o relație imatură, care poate descrie relaţia avută cu un fost iubit.

Dacă visezi că fostul tău iubit este internat în spital, înseamnă că ai de-a face cu o despărţire. Există încă unele probleme nerezolvate lăsate agățate. Dacă fostul iubit este eliberat din spital, atunci înseamnă că ai părăsit în totalitate relația. Ai mers mai departe. Dacă visezi că fostul tău iubit este îmbrăcat într-un costum la spital, atunci visul sugerează că ai ajuns la capăt cu această relație și ai finalizat procesul de vindecare.

Dacă visezi că te plimbi departe cu fostul tău prieten, visul indică faptul că interesele tale actuale de dragoste nu se măsoară de la prietenul tău.

Dacă visezi că ești răpit de către fostul tău iubit visul sugerează că fostul mai are încă ceva emoţional pentru tine.


comments powered by Disqus

Informatii despre acest vis:

Alte 15242 persoane au visat despre 'Fost iubit'

Dictionar de vise pe litere:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cele mai populare vise:

Fost iubit (15242), masina (11143), Sobolani (10821), insarcinata (10058), insela, inselat (9636), preot (7943), Morti (7900), caine (7752), Soarece (6822), Sex (6022), pisica (5795), Porc (5674), Iepure (5595), sarut (5314), sarpe (5211)

Suntem si pe facebook:

Ultimele vise consultate:

Cabana, Poseta ; Geanta, intalnirea, portofel, gheam

Ultimele vise adaugate:

Otrava16/01/2014
Putere16/01/2014
Groapa16/01/2014
Buzunar16/01/2014
Drum16/01/2014